Saturday, April 14, 2007

Pääsiäismunasta paljastui...

This is what the Easter Bunny brought me:







...tämä!!!








Jossa puolestaan oli sisällä nämä:










Mohairia: Kitteniä ja Sublimea

















Karvalankoja: Funnya erivärisinä, Reflectionia...



Lisäksi tuli efektilankoja ja Tovea ja nauhalankoja (Dune, Lizzy) ja Sirdarin Country Stylea ja Denim Ultraa ja Chunkya ja kaikkee... Valitettavasti mälläsin loput kuvat *johonkin* tässä keskellä yötä polkkaillessani.
Aaaaaaahhhhh!! Kiitos Tädille. Parempaa pääsiäislahjaa superherkkulampaan lisäksi en voisi kuvitella. Seurakin oli hyvää, ja puolitoista sukkaakin valmistui.
Ekstaattista.


I managed to "save" other pictures into the trash, but you get the idea... I'm forever grateful to my dear Aunt! All this yarn, delicious lamb filet, garlic potatoes, good company and one and a half sock finished- who could ask for more!


Mutta mitä ihmettä tekisin mohairista?? Pitääkö minun muuttua huivi-ihmiseksi? Voiko mohairista kutoa sukkia karvaisten säärten luonnolliseksi jatkeeksi??

5 comments:

hanna_h said...

Meissä jokaisessa asuu pieni huivi-ihminen :) onhan niitä huiveja vaikka miten monenlaisia.. Ja voihan sitä mohairista tehdä vaikka jotain bolerontynkää tai puseroa. Tai jotain päähinettä ehkäpä.

Kaisa said...

Mistä tuollaisia pääsiäismunia saa??!! :D

Uusimmassa Ullassa on aivan ihq pikkuinen mohairpusero/hartianlämmitin/joku ihanuus jonka ajattelin itse tehdä, vaikka ohjetta varoitellaankin vaikeaksi...

antitäti said...

Kaisa: Pitää vaan omata hyvät neulegeenit ja ymmärtäväinen Täti :). Ullan ohje on mahtava, pitää laittaa mietintämyssyyn - mohairia kun tunnetusti on *niin* ihana purkaa...

Hanna-H: Ryhdyn siis tutkistelemaan itseäni ja etsimään huivistelua. Uskon kyllä sen löytyvän, sillä tähän asti ovat löytyneet myös pipo-ihminen, villapaita-ihminen, villatakki-ihminen ja etenkin vahva Sukkapersoona. Tumppu-ihminen voi myös hyvin, mutta sivupersoonansa peukalo-ihminen on tosi näreä tyyppi :).

Kaisa said...

Haa, mohairjuttu olisi jo valmis paitsi että lanka loppui kesken. Odottelen täällä Priiman pakettia. Ja GetKnittedin. Ja vaikka minkä. Yritän ilmeisesti itse olla itseni Täti tai jotain... :D

Juuli said...

Huomasin tuossa omistamani Kasaridiskoretro- villasukat ;) Hyvin palvelevat (: